Fönsterputsning och flyttstädning

Hushållsnära tjänster för dig i Örnsköldsvik

Vi på Skurgummans Allservice kan hjälpa dig medla typer av hushållsnära tjänster för att underlätta för dig i vardagen. Du kan få hjälp med städarbete, fönsterputsning, flyttstädning, hemstädning, vård av kläder, matlagning, gräs- och häckklippning samt barnpassning, lämning och hämtning av barn vid förskola, skola, fritidsaktivitet eller liknande, annan omsorg och tillsyn som en person behöver samt i samband med promenader, bankbesök, besök vid vårdcentraler eller liknande enklare ärenden. Alla dessa tjänster kan du får skattereduktion för, det enda kravet är att arbetet måste utföras i nära anslutning till bostaden, personen eller företaget du anlitar måste ha F-skatt och alla fakturor måste sparas.

Vi erbjuder hushållsnära tjänster:

Flyttstädning
Hemstädning
Fönsterputsning
Barnpassning
Matlagning
Vård av kläder

Bankbesök, vårdcentralsbesök m.m

På Skatteverkets hemsida kan du läsa mer om vad som gäller för hushållsnära tjänster

Läs mer här

Behöver du hjälp med flyttstädning i Örnsköldsvik?

När du ska flytta är det många delar att tänka på. Se till att spara tid och energi till de du tycker är viktigast, och anlita experter för flyttstädningen!  Flyttstädning är en särskild sort av storstädning som många inte är vana vid. Det kräver en djuprengöring av hela bostaden, från vanligare städområden som putsning av golv och ytor till grundligare rengöring av svårare områden så som ugnar, avlopp, m.m. Vi hjälper dig se till att flyttstädningen håller standarden för hyresvärden eller de nya ägarna, allt för att du ska slippa komplikationer eller avgifter efter flytten.


Vi utför flyttstädningar av alla storlekar och typer av bostäder! Priset sätts både efter storlek på bostad och behovet av hjälp. Boytorna ingår som standard i städningen, men även andra ytor så som balkong, förråd eller liknande kan läggas till i städningen vid önskemål! Även fönsterputsning kan självklart ingå.

När vi ska komma och flyttstäda hos dig behöver hela bostaden vara tömd på möbler och annan inredning. All utrustning och medel som ska användas tar vi med, så inte heller städutrustning behöver lämnas kvar! Dessutom ingår alla medel och annat som används självklart alltid i priset!

Hemstädning för dig och ditt hem 

När det kommer till hemstädning kan vi hjälpa dig med allt som du själv inte orkar eller hinner med i ditt hem. Vi vill hjälpa dig oavsett om du vill få en enklare vardag eller om du vill sätta guldkant på tillvaron då och då! Vi anpassar alltid våra tjänster efter ditt behov. Hur ofta och hur mycket du vill ha städat är helt upp till dig! Där många andra städföretag sätter upp färdiga ramar som de inte vill gå utanför, vill vi istället att du ska känna att du har total valbarhet i vilken tjänst du behöver!

Vissa gånger är vi hemma hos våra kunder och städar regelbundet någon eller ett par gånger per månad, några av våra regelbundna kunder har vi fått hjälpa i över tio år! Kanske är det svårt att få ihop tiden till det eller kanske orkar du inte med det själv.

Andra gånger handlar det om storstädningar vid enstaka tillfällen. Det kan vara vårstädningen där man vill ha en ordentlig genomgång av bostaden eller kanske städning inför en fest eller större tillställning. Storleken på tjänsten bestämmer du helt själv! Även vad och hur mycket vi städar bestämmer du helt själv. Om du önskar kan vi innan första städtillfället komma hem till dig så vi tillsammans kan gå igenom bostaden och vilka ytor som ska städas. 


I städningen kan det ingå allt från dammsugning och golvtvättning till rengöring av kök, badrum och våtrum. Vi använder ofta de medel och den utrustning som du själv har hemma, inga överraskningar eller dofter du inte är van vid!


Låt oss ta hand om din fönsterputsning

När solen börjar skina in genom fönstren och visa upp de smutsiga fläckarna är det skönt att få en upputsning och släppa in sommaren ordentligt! Vi hjälper dig med fönsterputs för alla typer av fönster och inglasningar. Oss kan du ta hjälp av när du inte själv hinner eller orkar, eller när du bara vill vara säker på att fönstren garanterat blir skinande rena!

Vår erfarenhet med fönsterputs inkluderar allt från stora villor till små lägenheter. Vi kan hjälpa dig med både vanliga fönster och större ytor så som glasdörrar eller inglasade balkonger och uteplatser. Beroende på fönstertyp kan vi i de allra flesta fall hjälpa dig med en fullstädning fönsterputsning både invändigt och utvändigt!

Som alltid anpassar vi fönsterputsningen efter dina önskemål. Pris och tid bestäms efter en diskussion med dig kring vilka behov du har! Du kan både boka in ett enskilt tillfälle för fönsterputsning, eller kombinera det med våra andra tjänster så som storstädning eller flyttstädning!

Inför vårt besök är det viktigt att hela fönstret är tömt, för att vi ska komma åt ordentligt överallt och inte riskera några skadade föremål. Gardiner behöver plockas ner, alla prydnader, blommor och annat på fönsterbrädet tas bort, samt annat som står i vägen i eller framför fönstren. I vanliga fall använder vi de medel och den utrustning du själv har hemma för fönsterputsning. Dock kan vi även ta med egen utrustning mot en mindre avgift vid önskemål.